Waterfrontwoning type L

bg- 1e - 2e / 136 m2 5 Kamers 1 Badkamer(s) vlonderterras aan water / 20 m2 / Zuid West 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 52 Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 54 Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 56 Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 58

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 52
Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 54
Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 56
Waterfrontwoning type L, Bouwdeel D, Bouwnummer 58

Bekijk ook Waterfrontwoning type L2

Bekijk het Overzicht bouwnummers

Deze woning is ‘anders-dan-anders’!

Naast het gegeven dat de woning lekker ruim is (maar liefst 460 m3 inhoud en een woonoppervlakte van 136 m2) is het een woning die wel een heerlijk buiten heeft maar niet het onderhoud vergt die een grote tuin met zich meebrengt.

Wat bijzonder is? De indeling, die is écht leuk!

Op de begane grond heb je een entree met een hal die uitkomt in een fantastische tuinkamer van zo’n 16 m2, die in verbinding staat via twee openslaande deuren naar het vlonderterras. Dit terras is ca. 20 m2 groot, ligt aan een waterpartij en heeft altijd zon door zijn ligging op het zuidwesten. Het terras wordt afgewerkt met hardhout (FSC keur).

De tuinkamer is over de hele hoogte en breedte voorzien van glas, dus superlicht en te gebruiken voor vele doeleinden. Vult u zelf maar in: uw eigen bibliotheek en lekker lezen op uw chaisse longue? Uw eigen praktijk of kantoor aan huis? Een stukje roeien en fietsen in uw eigen fitnessruimte?

Daarnaast is ook de berging bij de hand voor fiets en andere spullen. Ideaal dat deze ook van binnenshuis uit bereikbaar is.

De 1e verdieping is een zee van licht en ruimte! De gehele voor- en achterpui bestaat uit glas waardoor u deze ruimte van zo’n 47 m2 nog veel groter ervaart. De woonkamer en keuken lopen vloeiend in elkaar over met de mogelijkheid halverwege een open haard te plaatsen. Gezellig!

De waterfront woning heeft op deze verdieping een entree op het niveau van de binnentuin; uw visite kan via de binnentuin uw woning bereiken.

Via de trap naar de 2e verdieping komt u 3 slaapkamers tegen van resp. 15, 11 en 7 m2 groot. Uiteraard ook een fijne relaxruimte, de badkamer, voorzien van luxe sanitair. Een heerlijk ligbad, een aparte douche, wastafel en tweede toilet.

Op deze verdieping is ook de stookruimte aanwezig met de opstelling voor de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Wat een hoogte ook hier op de tweede verdieping! Het platte dak zorgt voor effectieve ruimtes.

Parkeren? Perfect geregeld; twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage vanwaar u zo naar uw woning loopt.