€ 549.000

Penthouses type K3

3e / 185 m2 4 Kamers 2 Badkamer(s) Dakterras / 26 m2 / Zuid West 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
Penthouse type K3, Bouwdeel B, Bouwnummer 39

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Penthouse type K3, Bouwdeel B, Bouwnummer 39

Bekijk ook type H2
Bekijk ook type J
Bekijk ook type J2
Bekijk ook type K
Bekijk ook type K2

Bekijk het Overzicht bouwnummers

Penthouse type K3 is gelegen op de vierde etage van het project. Via de lift en het trappenhuis is dit penthouse bereikbaar.

U betreedt het penthouse via de ruime hal. Hier bevinden zich een toiletruimte en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien een wastafel, toilet, douche en ligbad. Daarnaast zijn vanuit de hal twee slaap/ werkkamers bereikbaar. Deze kamers hebben oppervlakten van resp. ca. 12 m² en ca. 8,5 m².

In het appartement is ook een inpandige berging aanwezig. Hier treft u de aansluitingen voor wasapparatuur.

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer:

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 68 m². De open keuken, met kookeiland is standaard al zeer compleet, maar de mogelijkheid bestaat ook om de keuken naar eigen smaak en inzicht in te delen of uit te breiden. Standaard beschikt de keuken over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, kookeiland afzuigkap, grote koel/vrieskast, inbouwoven, inbouw magnetron, geïntegreerde wasautomaat, keukenmengkraan en rvs spoelbak.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui het dakterras bereikbaar. Dit dakterras is gelegen op het zuid/westen, waardoor u in de middag en avond van het zonnetje kunt genieten.

Vanuit de woonkamer betreedt u de master bedroom van ca. 14 m². Aansluitend aan de master bedroom bevinden zich de tweede badkamer en een garderobe. De tweede badkamer beschikt over een toilet, douche, wastafel en ligbad.

Tot slot beschikt dit penthouse ook nog over een vide van ca. 40m². Deze ruimte is ideaal om als werkkamer te gebruiken. Aansluitend aan de vide is een tweede inpandige berging gemaakt. Hier bevindt zich de mechanische ventilatie en CV-aansluiting.

In de afgesloten parkeergarage heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en een berging.