Penthouses type K

3e / 186 m2 4 Kamers 2 Badkamer(s) Dakterras / 29 m2 / Zuid West 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
Penthouse type K, Bouwdeel B, Bouwnummer 37

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Penthouse type K, Bouwdeel B, Bouwnummer 37

Bekijk ook type H2
Bekijk ook type J
Bekijk ook type J2
Bekijk ook type K2
Bekijk ook type K3 

Bekijk het Overzicht bouwnummers

Penthouse type K is gelegen op de vierde etage van het project. Via de lift en het trappenhuis is dit penthouse bereikbaar.

U betreedt het penthouse via de ruime entree. Hier bevinden zich een toiletruimte en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien een wastafel en inloopdouche.

Vanuit de hal zijn twee slaap / werkkamers bereikbaar. De eerste kamer heeft een oppervlakte van ca. 11,5 m². De tweede kamer heeft een oppervlakte van ca. 5,6 m².

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer:

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 68 m². De open keuken, met kookeiland is standaard al zeer compleet, maar de mogelijkheid bestaat ook om de keuken naar eigen smaak en inzicht in te delen of uit te breiden. Standaard beschikt de keuken over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, kookeiland afzuigkap, grote koel/vrieskast, inbouwoven, inbouw magnetron, geïntegreerde wasautomaat, keukenmengkraan en rvs spoelbak.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui het dakterras bereikbaar. Dit dakterras is gelegen op het zuid/westen, waardoor u in de middag en avond van het zonnetje kunt genieten.

Vanuit de woonkamer is de inpandige berging (t.b.v. wasapparatuur en bergruimte) bereikbaar. Daarnaast kunt u via de woonkamer de master bedroom bereiken. Aansluitend aan de master bedroom is de tweede badkamer gesitueerd. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De master bedroom heeft een oppervlakte van ca. 16 m².

Tot slot beschikt dit penthouse ook nog over een vide van ca. 30m². Deze ruimte is ideaal om als werkkamer te gebruiken. Daarnaast beschikt dit penthouse ook nog over een bergzolder met CV-opstelling en mechanische ventilatie. De bergzolder heeft een oppervlakte van ca. 30 m².

In de afgesloten parkeergarage heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en een berging.