Penthouses type J2

3e / 189 m2 4 Kamers 2 Badkamer(s) Dakterras / 44 m2 / Zuid Oost 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
type J2, Bouwdeel B, Bouwnummer 36

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Penthouse type J2, Bouwdeel B, Bouwnummer 36

Bekijk ook type H2
Bekijk ook type J
Bekijk ook type K
Bekijk ook type K2
Bekijk ook type K3 

Bekijk het Overzicht bouwnummers

Penthouse type J2 is gelegen op de vierde etage van het project. Via de lift en het trappenhuis is dit penthouse bereikbaar.

U betreedt het penthouse via de ruime entree. Hier bevinden zich de toiletruimte en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien een wastafel en inloopdouche.

Vanuit de hal zijn twee slaap / werkkamers bereikbaar. De eerste kamer heeft een oppervlakte van ca.11 m². De tweede kamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m².

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer:

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 61 m². De open keuken, met kookeiland is standaard al zeer compleet, maar de mogelijkheid bestaat ook om de keuken naar eigen smaak en inzicht in te delen of uit te breiden. Standaard beschikt de keuken over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, kookeiland afzuigkap, grote koel/vrieskast, inbouwoven, inbouw magnetron, geïntegreerde wasautomaat, keukenmengkraan en rvs spoelbak.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui het tweede dakterras bereikbaar. Dit dakterras is gelegen op het zuid/westen, waardoor u in de middag en avond van het zonnetje kunt genieten.

Vanuit de woonkamer is de overloop bereikbaar. Van hieruit bevinden zich de inpandige berging (t.b.v. wasapparatuur en bergruimte), de tweede badkamer en de master bedroom.

De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. De master bedroom heeft een oppervlakte van ca. 16,5 m².

Tot slot beschikt dit penthouse ook nog over een bergzolder van ca. 62 m². Hier bevinden zich ook de CV-opstelling en mechanische ventilatie.

In de afgesloten parkeergarage heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en een berging.