Penthouses type J

4e / 189 m2 4 Kamers 2 Badkamer(s) Dakterras / 207 m2 / Zuid West 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
Penthouse type J, Bouwdeel A, Bouwnummer 12

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Penthouse type J, Bouwdeel A, Bouwnummer 12

Bekijk ook type H2
Bekijk ook type J2
Bekijk ook type K
Bekijk ook type K2
Bekijk ook type K3 

Bekijk het Overzicht bouwnummersBerichten

Penthouse type J is uniek door de twee zonnige dakterrassen. Dit penthouse heeft de grootste terrassen in het project met een oppervlakte van maar liefst 206,5 m²!

Penthouse type J is gelegen op de vijfde etage van het project. Via de lift en het trappenhuis is dit penthouse bereikbaar.

Met de lift, of via het trappenhuis bereikt u de 5e woonlaag van het project. Hier is penthouse type J gevestigd. Vanuit de entree heeft u de keuze om het grote dakterras (ca. 162 m²) te bezoeken, of uw penthouse binnen te gaan. Op het grote dakterras heeft u de gehele dag zon.

U betreedt het penthouse via de ruime entree. Hier bevinden zich een toiletruimte en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien een wastafel en douche.

Vanuit de hal zijn twee slaap / werkkamers bereikbaar. De eerste kamer heeft een oppervlakte van ca. 11 m². De tweede kamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m²

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer:

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 61 m². De open keuken is standaard al zeer compleet, maar de mogelijkheid bestaat ook om de keuken naar eigen smaak en inzicht in te delen of uit te breiden. Standaard beschikt de keuken over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, afzuigkap, grote koel/vrieskast, inbouwoven, inbouw magnetron, geïntegreerde wasautomaat, keukenmengkraan en rvs spoelbak.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui het tweede dakterras bereikbaar. Dit dakterras is gelegen op het zuid/westen, waardoor u in de middag en avond van het zonnetje kunt genieten.

Vanuit de woonkamer is de overloop bereikbaar. Van hieruit bevinden zich de inpandige berging (t.b.v. wasapparatuur en bergruimte), de tweede badkamer en de master bedroom.

De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. De master bedroom heeft een oppervlakte van ca. 16,5 m².

Tot slot beschikt dit penthouse ook nog over een bergzolder van ca. 62 m². Hier bevinden zich ook de CV-opstelling en mechanische ventilatie.

In de afgesloten parkeergarage heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en een berging.