Penthouses type H2

3e / 155 m2 4 Kamers 2 Badkamer(s) Balkon / 16 m2 / Zuid West 2 Parkeerplaats(en)

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Penthouses type H2, Bouwdeel A, Bouwnummer 11 VERKOCHT

Bekijk ook type J
Bekijk ook type J2
Bekijk ook type K
Bekijk ook type K2
Bekijk ook type K3 

Bekijk het Overzicht bouwnummers

Penthouse type H2 is gelegen op de vierde etage van het project. Via de lift en het trappenhuis is dit penthouse bereikbaar.

U betreedt het penthouse via de ruime entree. Hier bevinden zich een toiletruimte, de inpandige berging (t.b.v. de CV-opstelling, wasapparatuur, mechanische ventilatie en bergruimte) en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, ligbad en wastafel.

Vanuit de hal zijn twee slaap / werkkamers bereikbaar. De eerste kamer heeft een oppervlakte van 16,37 m². De tweede kamer heeft een oppervlakte van 10,7 m².

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer:

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 65 m². De open keuken, met kookeiland, is standaard al zeer compleet, maar de mogelijkheid bestaat ook om de keuken naar eigen smaak en inzicht in te delen of uit te breiden. Standaard beschikt de keuken over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, kookeiland afzuigkap, grote koel/vrieskast, inbouwoven, inbouw magnetron, geïntegreerde wasautomaat, keukenmengkraan en rvs spoelbak.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui en zonnige balkon bereikbaar. Het balkon is gelegen op het westen, waardoor u in de middag en avond van het zonnetje kunt genieten.

Tot slot betreedt u de master bedroom. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 18 m². De master bedroom beschikt over een eigen badkamer. Deze tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet.

In de afgesloten parkeergarage heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en een berging.