Maisonnettes type I2

bg - 1e / 107 m2 4 Kamers 1 Badkamer(s) Terras aan water / 20 m2 / Zuid Oost Balkon (1e verd.) 5 m2 Zuid Oost 2 Parkeerplaats(en)

Beschikbare woningen:
Maissonette type I2, Bouwdeel A, Bouwnummer 2

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Maissonette type I2, Bouwdeel A, Bouwnummer 2

Bekijk ook type I
Bekijk ook type G
Bekijk ook type G2

Bekijk het Overzicht bouwnummers

De maisonnettes in De Grutto kenmerken zich door het grote woonoppervlakte en de speelse indeling. De woonoppervlakten variëren van 106 tot 113 m2. Bij dit formaat appartement horen natuurlijk twee buitenruimten. Hierin is voorzien in een terras aan het water op de begane grond en een balkon op de eerste verdieping.

In de woonkamer bevindt zich een prachtige spiltrap en een vide, wat een modern en speels effect geeft.

In de bouwdelen A en B kunt u kiezen voor type I. Een speelse woning verdeeld over twee verdiepingen, gekoppeld via een inpandige spiltrap. De woonkamer met het grote terras is aan het water gelegen. Via de trap komt u op de eerste verdieping in de ruime woonkeuken. Vanuit de keuken kunt u via de gang naar de twee slaapkamers (14 en 8 m2), de badkamer (voorzien van ligbad, douche en wastafel), berging en de voordeur. Vanuit de woonkeuken kunt u direct op het aan de woonkeuken gelegen tweede balkon stappen.

Parkeren doet u in de garage onder uw woning op uw eigen parkeerplaats (een aantal maisonnettes heeft zelfs de beschikking over twee parkeerplaatsen). In de garage bevindt zich tevens de berging.