Comfort appartement type D3

comfort appartement / 82 m2 3 Kamers terras / 39 m2 / Zuid West

Beschikbare woningen:
Type D3, Bouwdeel B, Bouwnummer 24
Type D3, Bouwdeel B, Bouwnummer 25

Neem contact met ons op

Beschikbare woningen:
Comfort appartement type D3, Bouwdeel B, Bouwnummer 24
Comfort appartement type D3, Bouwdeel B, Bouwnummer 25

De naam van de appartementen zegt het al; deze woningen zijn helemaal ingericht op comfort en gemak. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 82 m2.

Het unieke van deze comfort appartementen is het grote, gezellige terras. De terrassen van deze appartementen hebben een oppervlakte van 39 m2. Hier kunt u makkelijk de hele familie uitnodigen!

Het leuke van dit terras is ook dat het zich op gelijke hoogte met het ontmoetingsdek bevindt. Dit zorgt voor een gezellige interactie. Het terras is gesitueerd op het zuid/westen.

Met schuifdeuren vanaf het terras loopt u zo het woongedeelte van het appartement in. Hier bevindt zich de woonkamer en de open keuken, welke (uiteraard) voorzien is van inbouwapparatuur.

Vanuit de woonkamer komt u in de hal, welke leidt tot het slaapgedeelte van uw appartement. Hier bevinden zich twee slaapkamers (16 en 10 m2), de badkamer met luxe sanitair (voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel), separate toiletruimte en inpandige berging (met cv-opstelling en aansluitingen wasapparatuur).

Parkeren doet u in de parkeergarage onder uw appartement. Hier bevinden zich ook de bergingen.